Eerst volgend event is op 26 April te Folembray , een technisch maar snel circuit met leuke bochten en plaatsen waar je inhaalactie's kan uitvoeren 

GROOT NIEUWS !

Vanaf 2021 zal Darobanden (Dave Rogge) officieel circuitdagen.be overnemen en uitbouwen tot een organisatie die veiligheid & fun hoog in het vaandel draagt !

De grootste verandering voor velen zal zijn dat wij een live timing aanbieden ( transponder ) waardoor je het echte racegevoel nog meer door de aderen voelt stromen . Je kan deze via uw smartphone volgen maar ook zullen wij van elke sessie lijsten uithangen. 

Ook de begeleiding van de nieuwkomers zal in een nieuw jasje gestoken worden.

Nieuw in 2021 is dat er ook een race cursus zal gegeven worden door onze Belgische Benecup kampioen van 2018 Sander Claessen . Snelle piloten die de laatste seconden nog willen vinden zijn dus van harte welkom ( meer info volgt ).

Ook een test-ride met de nieuwe Aprilia RS 660 zal mogelijk zijn , hierover meer info als alle data gekend zijn.

Tevens kan je genieten van zeer scherpe prijzen bij Deltamotor op de volgende Aprilia's : RSV 4 1000 ; RSV 4 1100 ; Tuono V4 1100 : RS 660 .

U kan al onze circuitdagen bekijken en boeken op www.circuitdagen.be  !

Bedankt aan de sponsors


Circuit van Croix en Ternois

Een technische omloop ideaal voor beginners maar ook voor gevorderden en racers.

Geluidseisen : geen ! ! !    Vervangingsuitlaten (ook zonder DB killer) zijn toegelaten.

   

Circuit van Clastres


Het circuit van Clastres (02440) situeert zich ongeveer op  1 uur 30 van Parijs en 1 uur van Lille. Het is gelegen op een afgesloten domein van 200 hectare. De typische lay-out van het circuit maakt het geschikt voor zowel auto's, motoren als sidecars.  

De totale lengte van de omloop is  2700  meter.  Het circuit heeft een zeer gevarieerde lay-out met zowel technische als zeer snelle stukken,  onder meer een rechte lijn van 1650 meter lengte waarop 270 km per uur kan gehaald worden.

Het aspect veiligheid primeert op het circuit van Clastres. De talrijke aanwezigheid van grindbakken op de geschikte plaatsen dragen ook bij tot een maximum vertrouwen bij de deelnemers.

Voor de snelle jongens : het circuit beschikt over 1 ALFANO lus. 

Er is mogelijkheid tot overnachting op de paddock.  Bij het plaatsen van tenten mogen geen piketten in de grond worden geslagen!  Elektriciteit is beschikbaar.